Werken bij Klaver4

Klaver4 is een informele, dynamische organisatie. We vinden het belangrijk dat jij als medewerker met plezier bij ons werkt en dragen zorg voor een fijne sfeer. Je krijgt bij ons veel vrijheid om je eigen aanpak in te zetten, we hebben vertrouwen in onze medewerkers en geven je ruimte. Tegelijkertijd zijn we er voor je als je tegen zaken aanloopt; doordat iedere regio of woning een teamleider heeft, heb je een vast aanspreekpunt. Onze medewerkers karakteriseren Klaver4 als een warme organisatie waar gekeken wordt naar het belang van de medewerker.

We bieden onze medewerkers een prima basissalaris conform de salarisschalen uit de CAO GGZ. Dit vullen we aan met een eindejaarsuitkering, kilometervergoeding en een persoonlijk opleidingsbudget. Bovendien krijg je communicatiemiddelen vanuit de organisatie (laptop en mobiele telefoon) zodat je prettig en efficiënt kunt werken en zorg kunt dragen voor een goede balans tussen werk en privé. Klaver4 is een werkplek waarin je wordt uitgedaagd het beste uit jezelf te halen en waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Jaarthema

Elk jaar kiezen we een thema waar we extra aandacht besteden. In 2020 is dit thema ‘professioneel handelen’. In 2019 hadden we het thema ‘vitaliteit’ en in 2018 was dit ‘betrokkenheid’.

Dit thema komt terug in de personeelsuitje, bijscholingen, en andere activiteiten die we organiseren. Daarnaast treffen we maatregelen die hierbij aansluiten en herzien we processen.

Zo hebben we in 2018, toen ons thema ‘Betrokkenheid’ was, extra activiteiten ondernomen in het kader van  teambuilding en knelpunten geïnventariseerd en aangepakt. In 2019 hebben we ons vol passie en enthousiasme ingezet om onze medewerkers zo vitaal en gezond mogelijk te krijgen en houden!

Dit jaar zijn we vooral bezig met het herzien van processen om onze kwaliteit van zorg naar een hoger level te brengen.

Vacatures

Onze actuele vacatures zijn te vinden op zz.nlbrabantzorg.net, en op onze eigen site. Interesse om bij ons te komen werken? Kijk hier.