Werken bij

  1. Home
  2. Werken bij

Werken bij Klaver4

Klaver4 is een informele, dynamische organisatie. We vinden het belangrijk dat jij als medewerker met plezier bij ons werkt en dragen zorg voor een fijne sfeer.

We hebben vertrouwen in onze medewerkers en geven je ruimte. Tegelijkertijd zijn we er voor je als je tegen zaken aanloopt; doordat iedere regio of woning een teamleider heeft, heb je een vast aanspreekpunt. Onze medewerkers karakteriseren Klaver4 als een warme organisatie waar gekeken wordt naar het belang van de medewerker.

We bieden onze medewerkers een prima salaris conform de CAO GGZ. Dit vullen we aan met, vakantiegeld, eindejaarsuitkering en een kilometervergoeding.

Wanneer je voor je werkzaamheden door de Westerschelde tunnel moet voorzien we je tevens van een T-Tag.

Bovendien krijg je communicatiemiddelen vanuit de organisatie (laptop en mobiele telefoon) zodat je prettig en efficiënt kunt werken en zorg kunt dragen voor een goede balans tussen werk en privé. Klaver4 is een werkplek waarin je wordt uitgedaagd het beste uit jezelf te halen en waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Vacatures

Onze actuele vacatures zijn te vinden op zz.nl en op onze eigen site. Interesse om bij ons te komen werken? Kijk hier of neem vrijblijvend contact met ons op.

We kijken met jou graag naar de mogelijkheden zodat we samen kunnen bouwen aan de toekomst!