Titel woonbegeleider HBO
Categorie Overig
Functiecategorie Vacature
Referentienummer WB
Aantal uur 24 – 28 uur
Opleidingsniveau HBO
Wij vragen

Stichting Klaver4 Zorg en Welzijn biedt behandeling en begeleiding op maat aan mensen die vastlopen in het dagelijkse leven. Dit kan zijn vanuit psychiatrische problematiek, jeugd- en opvoedproblematiek of een licht verstandelijke beperking. Doel van de behandeling en/of begeleiding die Klaver4 biedt is het weer zo goed mogelijk zelfstandig kunnen functioneren van onze klanten. Klaver4 biedt behandeling, ambulante begeleiding, groepsbegeleiding, weekend/vakantieopvang en woonbegeleiding aan.

Het Fasehuis is geschikt voor jongeren vanaf 12 t/m 18 jaar oud die om diverse redenen tijdelijk niet thuis kunnen wonen en hulpvragen hebben op het gebied van zelfstandigheid en/of behandeling. In totaal kunnen 7 jongeren verblijven, zij maken gebruik van wonen inclusief behandeling, afhankelijk van individuele (behandel)doelen. Begeleiding is 24/7 aanwezig.  Iedere jongere heeft een mentor om (praktische) zaken samen te regelen en veel van te leren. Op die manier wordt stap voor stap gewerkt aan de zelfstandigheid.  We bereiden jongeren zo goed mogelijk voor om zelfstandig te gaan wonen of op een terugkeer naar huis of andere woonplek. Gedurende de tijd dat de jongere in het Fasehuis verblijft wordt systemisch gewerkt, zodat ook het systeem om de jongere heen op de hoogte blijft van en mee kan werken aan de voortgang en ontwikkeldoelen.

Functie-eisen:

Wij zoeken kandidaten met een passende HBO diploma ( een geldige SKJ registratie is gewenst of je bent bereid dit te halen door middel van ons SKJ praktijkprogramma). Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden met een positieve houding. Daarnaast beschik je over een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel en kan je zowel in teamverband als zelfstandig werken. Je toont initiatief en zorgt voor een motiverende bijdrage in het team. Je bent daadkrachtig en durft beslissingen te nemen

Ons aanbod
  • Een prima salaris conform CAO GGZ,
  • Combinatie van groepswerk en ambulant werk is een optie,
  • Jaarlijks scholingsaanbod (ook om je SKJ registratie te behouden)
  • Pensioen bij PFZW,
  • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering,
  • Een informele en prettige werkplek waarin je wordt uitgedaagd het beste uit jezelf te halen, en waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen.
Gesprekken op 18-08-2022
Type Baan
Werkveld Geestelijke Gezondheidszorg
Big Nee
SKJ registratie Ja
Interesse

Ben jij die gedreven en ambitieuze begeleider die wij zoeken? Dan maken we graag kennis met jou! Stuur je sollicitatiebrief en je cv voor 14 augustus 2022 naar info@klaver4.nl.

Meer informatie over Klaver4 zie je op onze website: www.klaver4.nl.

Voor vragen en/of opmerkingen kun je contact opnemen met Anouk Sinke via anouksinke@klaver4.nl of 0636497155.

 

Locatie (voor Brabantzorg.net) Goes
Locatie Goes
Apply Now