Individuele begeleiding

Klaver4 biedt individuele begeleiding aan jongeren en volwassenen. We begeleiden zowel individuele zorgvragers als het gezin of netwerk om hen heen. Individuele begeleiding wordt afgestemd op de hulpvraag van de klant. Doelen waar we met u samen aan werken zijn bijvoorbeeld:
Aanpak
Soms kan het nodig zijn dat bepaalde zaken van u worden overgenomen (bijvoorbeeld rondom het huishouden of de opvoeding van uw kinderen). In andere gevallen richten we ons op het vergroten van uw draagkracht, zodat u langzaamaan zelf weer meer kunt gaan oppakken.

Voor wie?

Wij zijn er voor mensen die vastlopen. Als u problemen ervaart in het dagelijks leven, staan wij voor u klaar. Deze problemen kunnen veroorzaakt worden door autisme, AD(H)D, PTSS, borderline, een (licht) verstandelijke beperking, of andere oorzaken. Onze focus ligt niet op het probleem, maar op de oplossing.

Voor wie?

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons hoofdkantoor in Woensdrecht (info@klaver4.nl of 0164 615345) of met een van onze teamleiders. Hun informatie vindt u op de contactpagina.