Rots en water

  1. Home
  2. Jeugd
  3. Rots en water

Wat is Rots en Water training

De Rots en Water training is een sociale weerbaarheidstraining waarbij je leert om voor jezelf op te komen en beter met anderen leert omgaan.

Rots staat voor het aan kunnen geven van je eigen grenzen, zelfstandig beslissingen kunnen nemen en je eigen weg kunnen gaan. Water staat voor communicatie, kunnen luisteren, samen naar oplossingen kunnen zoeken, en de grenzen van anderen te respecteren.

Rots & water training

De Rots en Water training is voor jongeren van 12 tot 16 jaar. Tijdens deze training zijn jongeren flink fysiek bezig met oefeningen in combinatie met een stukje theorie. De training is opgebouwd uit meerdere bijeenkomsten die 2 uur duren. De training Rots en
Water heeft als doel om jongeren onder andere assertiever te maken en aanvullende sociale vaardigheden aan te leren. De 3 bouwstenen die van groot belang zijn, zijn: zelfbeheersing (omgaan met eigen energie en agressie), zelfreflectie en zelfvertrouwen.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, zoals wanneer de cursus gegeven zal worden. Wij bieden tevens de mogelijkheid om een aangepaste training op school te geven.
Groepsbegeleiding Klaver4 Rots en Water training

Meer informatie

Voor meer informatie omtrent de Rots en Water training kunt u contact opnemen met ons hoofdkantoor in Bergen op Zoom (info@klaver4.nl of 0164 615345) of met een van onze teamleiders. Alle informatie vindt u op onze contactpagina.