Groepsbegeleiding

  1. Home
  2. Jeugd
  3. Groepsbegeleiding

Groepsbegeleiding
door Klaver4

Wij helpen jou met Groepsbegeleiding. Naast individuele begeleiding helpen wij zowel ouders als kinderen in groepsverband met het versterken van de vaardigheden door middel van cursussen.

Wat houdt het in?

Wij werken in groepen waarbij ieder individu werkt aan zijn of haar doelen, waarbij een overlap is met datgene waar ook anderen in willen groepen. Denk bijvoorbeeld aan het vergroten van de zelfredzaamheid, het versterken van de sociale vaardigheden en hoe om te gaan met conflictsituaties. Uiteraard wordt er gekeken naar ieders talent en mogelijkheden. Bekijk hieronder de cursussen die wij aanbieden.

Groepsbegeleiding Klaver4 Rots en Water training

Voor wie?

Groepsbegeleiding die wij bieden is er voor kinderen in de leeftijd tot 18 jaar en hun ouders. Ook kinderen met bijvoorbeeld Autisme, AD(H)D, PTSS, Borderline of een (licht) verstandelijke beperking kunnen met hun ouders deelnemen.

Waarom groepsbegeleiding?

Wij willen jouw kind en uiteraard ook jou helpen bij wat iedereen nodig heeft, en dat is je thuis voelen in een groep. Samen met anderen ervaringen delen en nieuwe vaardigheden opdoen. Hierbij kan iedereen zichzelf zijn in een ontspannen sfeer. Jullie leggen nieuwe sociale contacten binnen een vaste groep, onder begeleiding van vaste ervaren begeleiders. Dit resulteert doorgaans in succesvolle ervaringen, waarmee tevens het zelfvertrouwen groeit.

Wanneer?

Op dit moment staat er geen groepsbegeleiding gepland.